Mededeling
Nieuwe data Bloomsite Workshops

De komende 3 Bloomsite Workshops zijn ingepland en hieronder vind je daar alle informatie over:

1. Verdubbel je mailinglijst inschrijvingen met slimme opt-in formulieren.

Datum: Donderdag 25 April 2024
Tijd: Van 11:00 tot 12:00

Beschrijving:
Wil je de inschrijvingen op je mailinglijst explosief laten groeien en een serieuze lijst opbouwen met geïnteresseerde potentiële cliënten? Ontdek in deze Bloomsite workshop "Verdubbel je Mailinglijst Inschrijvingen met slimme opt-in formulieren" hoe je dit kunt bereiken, met geavanceerde opt-in formulieren; van pop-up's tot fly-ins! Ontdek alle mogelijke opties en stel deze meteen in voor jouw gratis weggevers of nieuwsbrief. Meld je nu aan en transformeer elke websitebezoeker in een actieve lead.

Aanmelden doe je via https://bloomsite.nl/workshops

2. Verbind, converseer en converteer. De kracht van Social Chat Widgets

Datum: Maandag 27 Mei 2024
Tijd: Van 10:30 tot 11:30

Beschrijving:
Ontdek hoe je met 'Social Chat widgets' een directe lijn opent tussen jou en je websitebezoekers in de dynamische Bloomsite workshop: "Verbind, converseer en converteer. De kracht van Social Chat Widgets".

Leer hoe je real-time gesprekken initieert, vertrouwen opbouwt en de gebruikerservaring verbetert, waardoor je conversieratio aanzienlijk verhoogt. Deze sessie, boordevol praktische tips en strategieën, toont de onmisbare rol van tools zoals Facebook Messenger en WhatsApp in het creëren van persoonlijke connecties.

Meld je nu aan en maak het verschil in hoe je communiceert op je website.

Aanmelden doe je via https://bloomsite.nl/workshops

3. Vergroot je lokale vindbaarheid met een Local SEO pagina

Datum: Dinsdag 25 juni 2024
Tijd: Van 11:00 tot 12:00

Beschrijving:
Ontdek hoe je jouw praktijk op de kaart zet, door effectieve Local SEO-strategieën, die je online zichtbaarheid lokaal een boost geven. In deze compacte, maar krachtige sessie leer je het belang van een geoptimaliseerde Local SEO-pagina. Deze workshop is je sleutel tot het bereiken van een top positie in lokale zoekresultaten, essentieel voor elke ondernemer die zijn lokale markt wil domineren.

Meld je aan en begin met het transformeren van je lokale online aanwezigheid.

Let op: Voor deze Workshop is het aan te raden om Google Mijn Bedrijf aan te maken, indien je deze nog niet hebt. Hiervoor kun je je aanmelden en de stappen doorlopen op https://www.google.com/intl/nlnl/business/

Aanmelden doe je via https://bloomsite.nl/workshops