Nieuw!
πŸŽ‰ Support Widget staat LIVE πŸŽ‰

Yes, weer een Bloomsite update!

Deze keer verbeteren we de manier waarop je door ons begeleid wordt, met de nieuwe Support Widget πŸŽ‰
Speciaal hiervoor heeft Imara (haar eerste) video gemaakt, om je uit te leggen hoe deze widget werkt.

Kijk je mee?

Let op: om deze update helemaal goed te laten verlopen wil ik je vragen of je jouw browser cache wilt legen. Ik dit kennisbank artikel vind je hoe je dat kunt doen.

Support verbeterd
Vanaf nu hoef je niet meer je Bloomsite te verlaten om de kennisbank artikelen te raadplegen en kun je ook direct vanuit de 'Support Widget' een vraag stellen aan onze support afdeling, waarop we via de mail zullen reageren.

Ook de kennisbank hebben we overgezet naar onze nieuwe support software, waardoor deze er compleet anders uitziet dan voorheen. Ook de URL van de kennisbank is veranderd van https://kennisbank.bloomsite.nl naar https://help.bloomsite.nl.

We hebben ons uiterste best gedaan om alle links naar de (oude) kennisbank te vervangen met links naar de nieuwe kennisbank, maar het zou goed kunnen dat we daarbij ergens een link zijn vergeten. Kom jij ergens een link tegen die niet uitkomt op het artikel dat jij verwacht? Zou je ons dan een mailtje willen sturen naar support@bloomsite.nl, met daarin een screenshot van de link waarop je klikt en de URL van de pagina waar de link opstaat. Dan kunnen we die vervangen. Heel erg bedankt daarvoor alvast!

Ik hoop dat het maken en begeren van je Bloomsite door deze update nog gemakkelijker voor je wordt door deze update.

We zijn dan ook natuurlijk erg benieuwd naar jouw mening!

P.s. Over mening gesproken: Heb jij suggesties om Bloomsite beter te maken of zijn er functies die jij graag aan je Bloomsite toegevoegd ziet worden? Plaats jouw suggestie in ons feedback systeem of stem op bestaande ideeΓ«n via: https://idee.bloomsite.nl/

P.p.s. In het laatste kwartaal van 2023 komen er hele mooie nieuwe functionaliteiten aan.

Denk hierbij aan een koppeling met Google en Facebook reviews, waardoor alle (nieuwe) reviews direct op je website weergegeven worden. Daarnaast zullen we het mogelijk maken om o.a. je Instagram posts weer te geven in een feed op je Bloomsite!

Houd je mailbox dus in de gaten.